Regionalna kuchnia Podhala zachwyca całą gamą naturalnych smaków. W naszej hotelowej restauracji czerpiemy z niej wszystko, co najlepsze. Menu zaspokoi nawet najbardziej wymagające gusta.
Magia gór czeka nie tylko na szlaku, ale także na talerzu. W restauracji Czarny Staw, której nazwę zaczerpnęliśmy od jednego z najpiękniejszych zakątków w Tatrach, serwujemy autorskie dania kuchni regionalnej w odświeżonej, inspirowanej naturą odsłonie. Ich niepowtarzalny smak to zasługa talentu naszego Szefa Kuchni i wykorzystania lokalnych produktów najwyższej jakości.
Na co dzień nasi kucharze dokładają wszelkich starań, aby zadowolić podniebienia Gości, serwując bogaty asortyment śniadaniowy i szeroki wybór dań z karty menu. Wszystkie proponowane przez nas potrawy powstają ze świeżych, starannie wybranych produktów od zaprzyjaźnionych dostawców. Profesjonalna, dbająca o każdy detal obsługa sprawia, że każdy posiłek w naszej restauracji staje się szczególnym doświadczeniem.
Zapraszamy również do naszego Lobby Baru, w którym w kameralnej atmosferze, w cieple palącego się kominka mogą Państwo zrelaksować się przy wyśmienitej kawie, lampce wina czy wybornym drinku.